Общи условия за ползване на нашия онлайн магазин

Запознайте се с общите условията за ползване на нашия онлайн магазин. Нашата цел е да предоставим отлични услуги и спокойно пазаруване. Не се колебайте да се свържете с нас и да зададете своите въпроси по телефона и на електронната ни поща. Ще намерите нашите контакти тук.

Условия за покупка и връщане

Всички цени в електронния магазин на Диър ЕООД са окончателни и важат за деня на поръчката.

Всички цени на продуктите са в лева с включено ДДС. Всички продукти, поръчани през сайта, които в момента на поръчката са в наличност, ще бъдат доставени в срок от 6 работни дни от датата на поръчката.

Доставката се извършва на посочен от Вас адрес с куриер, с който ние работим. Цената на доставката се определя от фирмата куриер и ще бъде добавена към цената на закупената от Вас стока.

След извършване на покупка в електронния магазин ще получите потвърждение по електронната поща с всички данни за Вашата поръчка.

Ако искате да върнете продукта, можете да го направите в срок от 14 работни дни от датата на получаването му. Продукта трябва да бъде в оригинална опаковка, заедно с придружаващите го документи. Повече информация относно начините на връщане на продуктите можете да получите на телефон: +359 (0)73 884292.

Диър ЕООД възстановява стойността на продуктите с пощенски запис.

Условия за доставка

Диър ЕООД ще достави Вашите продукти на посочения от Вас адрес. Доставката е възможна само на територията на България. Поръчки на адрес извън територията на България няма да бъдат изпълнявани.

Ние се стремим да доставим продуктите Ви възможно най-бързо!

Ако продукта, който искате го имаме наличен, ние ще Ви го доставим до 6 работни дни. Ако нямаме наличен продукта, ще бъдете уведомени допълнително от нашите служители за точната дата за получаване на продукта.

Всички продукти на Диър ЕООД се доставят по куриер до посоченият от Вас адрес. Цената на доставката се заплаща от клиента и не е включена в крайната цена на Вашата поръчка. Ако стойността на поръчката Ви надвишава 100лв., доставката до офис на куриер е безплатна.